Bel voor vragen +31 628665679

***    Gratis verzenden (NL) vanaf € 20    ***

Ik maak sieraden in mijn eigen atelier.

Herinneringen

armband met foto medaillonEen van de meeste bijzondere eigenschappen dat een sieraad hebben kan, vind ik toch wel dat de drager of draagster er een emotionele band mee krijgt.  Je kent het wel, zo’n sieraad dat betekenis heeft.

Een trouwring is daar een bekend voorbeeld van. Uiteraard is het voor iedereen verschillend. Maar voor mij horen trouwringen echt wel bij een huwelijksbelofte. Het is zo’n bijzondere traditie.

Nog een voorbeeld van een sieraad met betekenis is een medallion. Dit is een hanger waar met een foto(‘s) in kan dragen. Ze zijn er in vele soorten en maten. En ik verkoop er zo nu en dan nog wel een. Meestal bij een bijzondere gebeurtenis zoals een geboorte, doop of overlijden. Dit is niet gek als je er over nadenkt. Want met een foto kan men een moment in tijd vastleggen. En als men de foto bij zich draagt. Dragen wij het moment/die persoon met ons mee.

Een medallion is niet het enige sieraad waar men een foto in verwerken kan. Zo heb ik hier bijvoorbeeld twee zilveren armbanden(uit eigen atelier). Waar foto’s in verwerkt zijn.  Een van deze armbanden heb ik gemaakt voor mijn lieve vrouw toen onze zoon geboren is. Later heb ik er een extra foto bij gezet toen onze dochter geboren is. Op de deze manier kan ze altijd een foto van haar kinderen bij zich dragen.

zilveren armband met foto's

 Wilt u ook een sieraad met betekenis ? Laat mij u helpen en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Wim van Geel

Ontwerper, edelsmid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending (NL)

Voor orders vanaf € 20

14 dagen bedenktijd

Met geld terug garantie

Snelle levering

3 tot 4 werkdagen

100% veilig betalen

PayPal / MasterCard / Visa

© Copyright 2019 Ontwerpen en foto’s zijn eigendom van Wim van Geel.